inneskor

Tofflor för njutning och värme

En livskonstnär är en sån där typ som kan se det positiva i allt som händer. Någon som vet att tiden man har på jorden är begränsad och bör därför tas vara på ordentligt. Därför gör denna person allt för att må bra varje sekund. Detta är något som alla vill, men få tror är möjligt för dem. Men egentligen är det ganska lätt att börja – du kanske klagar på att du nästan inte har någon egentid att riktigt njuta av livet. Då gäller det att sluta klaga och i stället använda energin till att få det mesta ut ur dina korta men värdefulla hemmastunder. Och det finns inget som kan öka hemtrevnaden mer än ett par sköna tofflor i fårskinn eller annat naturmaterial.

Mer än bara fotbeklädnad

Tänk dig idealbilden: du stiger upp ur ett varmt och skönt bad. Du känner dig uppfriskad och utvilad. Du tar på dig badrocken – och sticker in fötterna i ett par sköna och mjuka fårskinnstofflor. Det är bara inte samma utan dem! Att låta dina fötter må bra efter en lång dag av hårt slit – även om det bara är under de korta stunderna du har på dig innan läggdags – kan verkligen ge livet en guldkant.

Eller tänk att du stiger upp ur sängen tidigt på morgonen. Det är kallt och ruggigt ute men du måste ändå sticka till jobbet snart. Du sätter på dig dina sköna tofflor och i stället för golvets hårda kyla möts du av ett mjukt underlägg som formar sig efter dina fötter och ger dig känslan av att gå på moln. Morgonkaffet smakar extra gott och du kan börja dagen med energi och positivism. Och allt detta tack vare ett par sköna tofflor! Att du sedan väljer det par som tilltalar ditt modesinne skadar ju inte alls, snarare tvärtom.

Toffeln som statussymbol

Sedan gammalt har det varit en statussymbol att bära tofflor – inte alla hade råd med mjuka textilier på fötterna – eller tiden att avnjuta dem. Tiderna har ändrats och nu kan alla få tag på ett par snygga och kvalitativa inneskor. En hel del finns att se på webbplatser som har riktat in sig på fårskinnstofflor. Välj bland märken som:

  • Shepherd
  • Ralph Lauren
  • Toms
  • Glerups

Sätt guldkant på din egentid och njut till fullo av den – hur kort den än är, kommer detta att märkbart förbättra din dag!