Företagssäkerhet

Företagslarm – en helhetslösning för en tryggare arbetsplats

70 000 företag har anlitat Securitas Direct Sverige för att få hjälp med ett heltäckande larmsystem. Gör det ni också för att slippa arbeta under otrygga förhållanden och utsätta verksamheten för onödiga risker.

Vad får du med ett företagslarm från Securitas Direct Sverige

Ett företagslarm kan innehålla:

  • Ett överfallslarm,
  • Ett inbrottslarm med kameraövervakning
  • Ett brandlarm.
  • Det kan även ingå ett system för att räkna antalet besökare i lokalen.

Framförallt de tre första komponenterna är mycket viktiga för att skapa en trygg arbetsplats, och om er verksamhet saknar dem rekommenderar vi att ni skaffar ett heltäckande paket för företagslarm från Securitas. Vilken lösning för företagslarm ni bör välja beror även på andra faktorer, såsom lokalens belägenhet dess storlek med mera.

Direkt kommunikation till larmcentral

Företagslarmet är kopplat direkt till Securitas Direct Sveriges larmcentral, och gör att personalen kan känna sig trygga även när de arbetar kväll eller natt, eller om de arbetar ensamma. Du kan styra företagslarmet via en applikation i mobilen, och slå på och av det även när du inte är på plats.

Larmsystem för bästa säkerhet

Med Securitas Direct Sveriges företagslarm får du även ett mycket säkert larmsystem. Det händer att gärningsmän försöker sätta företagslarm ur spel för att inte störas eller upptäckas, och detta har tyvärr blivit mer och mer vanligt under de senaste åren. Men när larmsignalen bryts agerar Securitas Direct Sverige inom endast 2,5 minuter, vilket inte ger gärningsmännen särskilt mycket tid att göra det de planerat. Standarden för andra klass 2 larmsystem är annars att det tar ca 5 timmar för larmcentralen att agera.

Så funkar det

Kontakta Securitas Direct Sverige för att tillsammans med dem komma överens om vilket företagslarm som passar er verksamhet bäst. Dessutom är det enkelt för dig att budgetera och beräkna dina kostnader för företagslarmet, eftersom du betalar en fast avgift varje månad, utan några överraskningar.  När ni har valt det kommer de att hjälpa er med installationen av larmet, och de finns alltid ett telefonsamtal bort om ni behöver råd eller service, dygnet runt och året runt. Med ett företagslarm från Securitas Direct Sverige behöver ni inte längre bekymra er för säkerheten. Låt Securitas Direct Sverige sköta det, så kan ni lägga er tid och energi på företagets verksamhet istället.

Vi hoppas att ni har fått tillräckligt med information. Tveka inte att kontakta Securitas Direct Sveriges professionella medarbetare för att ta ett steg närmare ett komplett och välfungerande system för företagslarm – precis som 70 000 andra företag!