Shopping

Här finner du populära saker

Dildolistan hjälper dig som kund att jämföra priser mellan olika produkter och butiker inom vuxenleksaker. De har ett stort utbud av olika slags sexleksaker för både kvinnor och män och du kan till exempel kategorisera leksakerna utifrån senast inkommet, popularitet eller betyg. När du valt dina nya favorit kan du enkelt klicka dig vidare till butiken som erbjuder produkten. För intresserade finns recensioner och prisjämförelse hos dildolistan.

Finn en ny favorit hos Dildolistan

Nya sexleksaker tas fram hela tiden. Och även om du har en gammal favorit så kanske det är dags att skaffa en ny? Nedan följer populära produkter hos Dildolistan:

  • Satisfyer Pro 2 Next Generation. Detta är en lufttrycksvibrator som stimulerar din eller din partners klitoris på ett helt annat sätt än andra vibratorer. Tack vare sin unika vakuumteknik och tryckvågor som vibrerar, blir orgasmerna både snabbare, intensivare och fler till antalet.
  • Lovense Lush 2. Detta är ett vibrerande ägg som ser ut som en knipkula. Det som är spännande och särskiljer den från andra liknande produkter är att den styrs via en app. Dessutom behöver inte den som har telefonen vara i samma rum. Det kan göra det till en extra häftig upplevelse när den som har ägget i sig inte vet om när den sätts på.
  • Lelo F1s Developers Kit. Detta är en onaniprodukt för män. Genom att föra ner penis i en sleeve i silikon som sedan omsluter den får du en makalöst skön och äkta känsla. Produkten har dessutom motorer som gör att den vibrerar och vågor som du enkelt kan styra med hjälp av en app.
  • Autoblow A.I. Avsugningsmaskin. Denna produkt brukar kalla för sexleksakernas Rolls Royce. Maskinen riktar sig till män som tycker om avsugningar. Genom 10 olika program med olika rörelsemönster får du en verklighetstrogen upplevelse utöver det vanliga.
  • Drive Me Crazy Glass Massage Wand. Denna vackra dildo av handblåst glas med glaskulor på ena sidan kommer från den officiella serien från Fifty Shades of Grey. Dildon lämpar sig för både kvinnor och män eftersom den kommer åt både G-punkten och prostatan.